Черно море губи от румънския Дунареа с 2:3 през второто полувреме на контролния мач

...
Черно море губи от румънския Дунареа с 2:3 през второто полувреме на контролния мач
Коментари Харесай

Второ полувреме: Черно море - Дунареа 2:3

Черно море губи от румънския Дунареа с 2:3 през второто полувреме на контролния мач в Турция.

В 6-ата минута Мартин Костадинов проби отдясно, откри в наказателното поле Марек Кузма, който овладя с тил към вратата и с обръщането си стреля за 1:0. Това бе първи гол за варненци по време на инспекциите на турска земя.

В 22-рата минута Иван Дичевски изпъкна с добра интервенция. Играч на румънския отбор насочи рисков удар от границата на наказателното поле, само че младият пазач на „ моряците “ съумя да избави.

В 26-ата минута Марек Кузма бе изведен на стрелкова позиция от Румен Касабов, само че се засуети и не съумя да насочи удар.

В 38-а минута Дунареа изравнява резултата. Румънците сътвориха добра контра офанзива и вкараха за 1:1.

В 39-ата минута Радослав Василев засече с глава центриране отдясно, само че вратарят на Дунареа избави.

В 43-тата минута Дунареа поведе в резултата след тъкмо реализирана дузпа.

На почивката Иван Дюлгеров замени Иван Дичевски.

В 48-ата минута Николай Минков сгреши в средата на терена. Румънците направиха добра контраофанзива и повишиха резултата на 3:1.

В 58-ата минута Николай Минков с прекрасен пробив отдясно, поведе топката паралелно на вратата и стреля, но на сантиметри край страничната греда.

В 79-ата минута Румен Касабов понижава резултата. Талантът от школата на Черно море препарира стража на Дунареа от директен свободен удар - 2:3.

11-те на „ моряците ”: Иван Дичевски 46 - (Иван Дюлгеров) – Мартин Костадинов, Емил Янчев, Мохамед Диара, Александър Маккуин – Николай Минков, Илиас Хасани, Румен Касабов, Лъчезар Йорданов - Радослав Василев - Марек Кузма

Снимки вижте ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР